Yrittäjäjärjestöt

Suomen Yrittäjät – Paikallisesti.

Suomen Yrittäjät – Paikallisesti.

Suomen yrittäjät auttaa yrittäjiä, parantaa yrittäjien asemaa ja yrittämisen olosuhteita Suomessa ja Euroopassa. Järjestö vahvistaa yrittäjyyttä, vaikuttaa yrittäjien puolesta ja verkostoi yrittäjiä valtakunnallisesti, alueellisesti maakunnissa ja paikallisesti kunnissa. Suomen Yrittäjät ovat ennen kaikkea pienten ja keskisuurten yritysten etujärjestö, johon kuuluu noin 115 000 jäsenyritystä eri puolilta suomea ja eri toimialoilta. Lapin Yrittäjät on meidän aluejärjestö ja jäseniä on noin 3000 jäsenyritystä eri puolella lappia.

Arvomme ovat Rohkeus, Luotettavuus ja Uusiutuminen.

Parannamme yrittäjien asemaa aloitteellisesti ja rakentavasti. Emme pelkää arvostelua, joka usein kohdistuu rohkeaan uudistajaan. Perustamme kannanottomme tosiasioihin ja otamme huomioon yhteiskunnallisen kokonaisuuden. Tarjoamme jäsenyrittäjille heidän tarpeidensa mukaiset palvelut. Meillä on valmius arvioida ratkaisuja uudelleen, kun toimintaympäristö muuttuu.

Paikallisesti Itä-Lapissa.

Itä-Lapin seutukunnassa on jokaisessa kunnassa Suomen yrittäjien paikallisyhdistys. Paikallisyhdistyksen tehtävä on toimia yrittämisen edunvalvojana kunnissa, mm. elinkeinopoliittisena etujärjestönä, joka valvoo yrittäjien ja yritysten toiminnallisia sekä taloudellisia etuja kuntatasolla. Paikallisyhdistyksen tehtävä on valvoa yksityisen yrittäjäkunnan yhteiskunnallisia ja työvoimapoliittista asemaa edistäviä ja tukevia esityksiä ja aloitteita sekä antamalla lausuntoja. Paikallisyhdistys järjestää kokouksia ja koulutuksia yhdessä verkostojen kanssa. 

Tervetuloa.

Olemme yhteen hiileen puhaltajia ja yhdessä me olemme vahvempia. Meistä järjestönä saat paikallisesti tukea ja voimavaroja yrittäjänä sekä vahvaa verkostoa yrityksesi menestymiseen. Luomme tukevan kivijalan paikalliseen yrittämiseen vaikuttamalla kunnalliseen päätöksentekoon sekä edistämällä kunnan päätöksentekoa yrittäjäystävällisemmäksi. Ajamme yrittäjiemme ja yksityisen yritysten etuja kunnallisessa päätöksen teossa sekä kehitämme yhteistyötä kuntapäättäjien ja virkamiesten välillä. Toimimme viestin viejänä ja tuojana niin paikallisesti kuin maakunnallisesti sekä haluamme, että oma kuntamme on meille paras paikka yrittäjää.

Tervetuloa mukaan!
Liity jäseneksi

Kemijärvi


Timo Tuominen

Puheenjohtaja

Puh. +358 500 602 130
timo.tuominen@evacar.fi

Pelkosenniemi


Anna-Kaisa Luoma-aho

Puheenjohtaja

Puh. +358 40 849 5116
pelkosenniemen@yrittajat.fi

Savukoski

Christian Gummerus
Puheenjohtaja

Puh. +358 40 632 46 22
christian.gummerus@group.ax