Eränkävijän ykköspaikka Urheilu Sivakka etsii uutta yrittäjää

Eränkäyntiin liittyvien tuotteiden lisäksi myynnissä on myös vapaa-ajan tuotteita sekä koiratarvikkeita ja -ruokia. Urheilu Sivakka on laajalti tunnettu myös hiihtäjien keskuudessa erinomaisesta huoltopalvelustaan.

Kalastus- ja metsästystarvikkeiden erikoisliike Urheilu Sivakka Ky on perustettu vuonna 1986. Eränkäyntiin liittyvien tuotteiden lisäksi myynnissä on myös vapaa-ajan tuotteita sekä koiratarvikkeita ja -ruokia. Urheilu Sivakka on laajalti tunnettu myös hiihtäjien keskuudessa erinomaisesta huoltopalvelustaan. Liikkeen asiakkaiksi onkin vakiintunut kemijärveläisten lisäksi kävijöitä ympäryskunnista ja matkailijat ovat kasvava osa asiakaskuntaa.

Nyt muutoksen tuulet puhaltavat lähes 40 vuotta toimineessa liikkeessä. Yrittäjä Kari Lukkarinen jää vuodenvaihteessa eläkkeelle ja etsii jatkajaa toiminnalleen. Yritys on myynnissä ja tässä olisikin upea tilaisuus yrittäjähenkiselle ulkoilijalle ja eränkävijälle.

Ostamisen vaihtoehtona on myös yrittäjämäinen toiminta, jolloin nykyinen kauppias jatkaisi omistajana ja uusi henkilö toimisi yrittäjästatuksella. Omistaja hoitaisi liikkeen paperityöt ja liikkeenjohtamisen. Uusi toimija olisi vastuussa kaupan pyörittämisestä ja uuden ideoinnista.

 

Urheilu Sivakalla on pitkä perinteet ja sen nimeen luotetaan tavarantoimittajien keskuudessa. Yritysmyynnissä nimi siirtyy uudelle omistajalle, toisessa vaihtoehdossa nimi jäisi Lukkariselle.

Liike sijaitsee Annaliisankadulla keskeisellä paikalla, samassa rakennuksessa on useita liikeyrityksiä. Myymälä toimii vuokratilassa kahdessa kerroksessa. Yläkerran pinta-ala on 94m2 ja alakerran 130m2. Alakerrassa sijaitsee liikkeen varastotila, wc ja pieni toimisto ja keittonurkkaus.

Kiinnostuitko yrittämisestä tavalla tai toisella? Ota yhteyttä Kari Lukkariseen ja kysy lisää. Uudelle yrittäjälle on myös vuokra-asunto valmiina.

Kemijärven Kehityksen yritysneuvonnan palvelut tarjoavat yrittäjälle ja yrittäjäksi aikovalle paikallisen neuvonta-avun.

 

Kari Lukkarinen

Puh. 0400 157 737

s-posti: urheilusivakka@gmail.com